Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Γιώργος Σαμπάνης feat. Professional Sinnerz - Το καλοκαίρι αυτό νέο video clip


Δείτε το καινούριο video clip από το τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη και των Professional Sinnerz με τίτλο "Το καλοκαίρι αυτό"...

Η μουσική έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου και ο Αδάμαντας. Το τραγούδι βρίσκεται στο τελευταίο cd του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο "Μυστήριο τρένο" και κυκλοφορεί από την Universal music.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:
Γιώργος Κόγιας
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:
Μπάμπης Πετρίδης
STEADICAM:
Παναγιώτης Φαϊτατζόγλου
Xάρης Πάλλας
STYLING:
Mιχάλης Χαλικιάς
ΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΜΑΛΛΙΑ:
Ανατολή Αθανασιάδου
SET PHOTOGRAPHY:
Κωνσταντίνος Τρυφερός

τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην πανεμορφη Χαλκιδική

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τελετή Λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

όπως γραφεί και ο ίδιος ο Γιώργος στην επίσημη σελίδα του : Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 είναι η τελετή λήξης των Special Olympic. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο οποίο θα έχω τη χαρά και την τιμή να δώσω το παρών με τη δική μου «φωνή»



Η βραδιά της Τελετής Λήξης των 13ων Αγώνων Special Olympics τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8.30 μμ θα είναι μία εξ ίσου πετυχημένη και λαμπερή βραδιά όπως και εκείνη της Έναρξης. Θα συμπεριλαμβάνει την Επίσημη Λήξη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, το συγκινητικό Σβήσιμο της Φλόγας καθώς και την Παράδοση των Αγώνων στην επόμενη Οργανωτική Επιτροπή της Κορέας.

Παρουσιαστές της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Nicole Scherzinger. Μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το παρόν. Οι Ονιράμα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης, οι Emigre, οι Batala, τα Αερικά, ο μουσικοχορευτικός σύλλογος Ερωτόκριτος θα αναλάβουν στο πρώτο μέρος να ξεσηκώσουν τους αθλητές και τους θεατές. Το κυρίως ωστόσο θέαμα μέσα από την μουσική, τον χορό και τις παραστατικές τέχνες θα μας ταξιδέψει στις ρίζες και την παράδοση της ελληνικής ιστορίας. Και όλα αυτά με χιούμορ, με δημιουργική φαντασία και με μια διάθεση γλυκιάς ονειροπόλησης. Πρωταγωνιστής θα είναι το παιδί, ενώ μεγάλη έμφαση θα δίνεται και στο ρόλο της μάνας.

Σε αυτήν την παράσταση, που θα διατρέξει και το περισσότερο μέρος της βραδιάς της Τελετής Λήξης, θα συμβάλλουν μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής. Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη οι ηθοποιοί Δημήτρης Λιγνάδης και Μαρία Ναυπλιώτου, η σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, η Γλυκερία, η Γιώτα Νέγκα, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Δουμένη, ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλης, η Ουκρανή performer Kseniya Simonova, μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων και φυσικά δεκάδες ερμηνευτές- εθελοντές και αθλητές των Special Olympics. Το δημιουργικό σκέλος της Τελετής Λήξης εγγυούνται οι ίδιοι αναγνωρισμένοι δημιουργοί που έφεραν σε θαυμαστό αποτέλεσμα και την Τελετή Έναρξης. Ο εμπνευστής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Τελετών Φωκάς Ευαγγελινός, ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής, ο σκηνογράφος Ηλίας Λεδάκης, η ενδυματολόγος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου.

Όμως για το φινάλε της βραδιάς έχει προβλεφτεί ένα party που θα ξεσηκώσει τον κόσμο και θα ενώσει τους θεατές με τους αθλητές σε έναν παλμό. Διεθνή αστέρια και Έλληνες καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν μέσα στο Στάδιο: οι Playmen, Μύρωνας Στρατής, ο Joe Jonas, οι Wonder Girls, η Heather Small, η Nicole Scherzinger ενώ με την υπέροχη φωνή της την βραδιά θα κλείσει η Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Σαμπάνης και Κόκκινα Χαλιά στο Amstel live της Κυριακής


Mε μια πολύ δροσερή και νεανική παρέα το Amstel Live «γιατί έτσι μας αρέσει» καλωσορίζει το καλοκαιράκι!

Με διάθεση καλοκαιρινή στην παρέα μας αυτή την Κυριακή 29 Μαίου η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιώργος Σαμπάνης και τα Κόκκινα Χαλιά!



Η Δέσποινα Ολυμπίου σε μια εμφάνιση διαφορετική τραγουδάει live της μεγάλες επιτυχίες με καλοκαιρινή και Amstel Live διάθεση! Η καλύτερή μας! Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια και σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τραγουδούν με την Δέσποινα Ολυμπίου το νέο τους ντουέτο!

Ελάτε να πούμε δυνατά μέσα από τα τραγούδια του καλοκαιρινού Amstel Live Καλό καλοκαίρι! Με την Δέσποινα Ολυμπίου, τον Γιώργο Σαμπάνη και τα Κόκκινα Χαλιά! Γιατί έτσι μας αρέσει...!





πηγη : tralala

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ποιο τραγούδι από το νέο δίσκο ( μυστήριο τρένο ) του Γιώργου Σαμπανη σας αρέσει περισσότερο ?

View Results
Create a Blog Poll

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

στιγμές από το μυστήριο τρένο....

01. Απ' όμορφα χείλη πονάει το ψέμα για αυτό φίλησε με και μη πεις κανένα...

02. Ψάχνει το μυαλό διέγερση κι είσαι η πιο τρελή εφεύρεση...

03. Αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη καταφέρει να με πάει μακριά σου να βρω έναν έρωτα αλήτη που μοσχοβολάει τεκίλα κι έχει σπίτι μέσα στον ουρανό...

04. Τι κι αν γλίτωσα από την πρώτη σφαίρα η επόμενη με βρήκε στην καρδιά...

05. το αντίο όπλο μου θυμίζει, θέλω ένα φινάλε που να αξίζει να πω για όλα δεν πειράζει...

06. Και για όσο με κρατάς να αισθάνομαι ότι μπαίνω μια φορά σ' ακίνδυνη αγκαλιά...

07. Όσο Σ' Αγαπώ ο στόχος είμαι εγώ...

08. Όλα εντάξει κι όλα λάθος ας κρατούσα εδώ σαν βράχος, κόκκινο χωρίς το πάθος σε ποιόν αρκεί...

09. Λες δε νιώθεις διαφορετική μα εγώ σε λέω μοναδική...

10. Στο λαβύρινθο η κλωστή δεν περιμένει θέλω happy end μα ο ήρωας πεθαίνει..

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Σαμπάνης,

ο οποίος τραγούδησε ζωντανά και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τραγούδια από το νέο του cd, «Μυστήριο Τρένο».


http://www.youtube.com/watch?v=ZO08CqHglEM&feature=player_embedded

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

άκου όλο το νέο cd του Γιώργου Σαμπάνη.

Κάνε clik και άκου όλο το νέο cd του Γιώργου Σαμπάνη... επίσης για πρώτη φορά η επιλογή "click it" που σε ταξιδεύει σε όλο το δίσκο του μυστήριου τρένου...

http://www.youtube.com/view_play_list?p=E45EB57B08A1A121

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βρεθήκαμε στο studio μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, κατά την διάρκεια της ηχογράφισης του νέου του CD. Μιλήσαμε για τους συντελεστές του δίσκου, τις νέες του συνεργασίες αλλά και για το ξεκίνημα των εφμανίσεών του στην Αθήνα...

Τι εξελικτικά ανώτερο θα βρούμε στον νέο σου δίσκο;

Κάθε νέα μουσική εργασία είναι και ένα βήμα παρακάτω για τον καθένα... οπότε και για μένα! Το συγκεκριμένο CD το ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου εδώ και ένα χρόνο. Νομίζω ότι μπορέσαμε να φτιάξουμε μια ολοκληρωμένη pop - rock πρόταση ωριμότερη από αυτή του πρώτου δίσκου αλλά το ίδιο ενθουσιώδη και δυναμική! Για μένα είναι ένα σημαντικό μουσικό βήμα που εύχομαι ολόψυχα να το αγκαλιάσουν όλοι...

Μίλησέ μου λίγο για τους συντελεστές του δίσκου...

Πρώτα, πρώτα θα πρέπει να αναφέρω τον Χρήστο Σούμκα που ανέλαβε την ενορχήστρωση του CD και έστησε και τα δέκα τραγούδια του "Mυστήριου Tρένου" ένα - ένα. Επίσης τον συνεργάτη του το Χρήστο Αβδελά που έπαιξε τα περισσότερα μουσικά όργανα και ανέλαβε την ηχοληψία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους στιχουργούς που μου εμπιστεύτηκαν κομμάτια από την καρδιά τους όπως το Θάνο Παπανικολάου που συμμετέχει με πέντε τραγούδια, την Ελεάνα Βραχάλη που συμμετέχει με τρία και τον Δημήτρη Φάκο με ένα. Τέλος ο Αντώνης Καπίρης ανέλαβε το art work του δίσκου και ο Γιώργος Καλφομανώλης τη φωτογραφία. Η παραγωγή είναι της Universal Music.

Θα υπάρχουν και συνεργασίες;

Το CD κρύβει και δύο συνεργασίες, μία με τη Δέσποινα Ολυμπίου στο τραγούδι "Ακίνδυνη Αγκαλιά" και μία με τους Proffesional Sinnerz στο τραγούδι "Το Καλοκαίρι Αυτό Στον Ουρανό".

GS3

GS2

Ποιο θα είναι το πρώτο single του δίσκου;

Αν και προάγγελοι ήταν το "Στων Ματιών Σου Το Γκρίζο" της Ελεάνας Βραχάλη και το "Μακριά Για Όσο Ζω" του Θάνου Παπανικολάου, το single που θα φέρει το όλο εγχείρημα στα δισκοπωλεία είναι το τραγούδι "Μυστήριο Τρένο" σε στίχους κι αυτό της Ελεάνας. Το τραγούδι αποτελεί και τον τίτλο του CD και υπόλογίζω ότι θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων σε λίγες μέρες...

GS1Θα μας δώσεις μία γεύση από τους στίχους του "Μυστήριο Τρένο";

Είμαι μυστήριο τρένο.
Δεν θέλω να 'χω επιβάτη.
Ότι έχω αγαπημένο.
Αποδεικνύεται απάτη.

Είμαι μυστήριο τρένο.
Μα σ' αγαπάω ως το τέρμα.
Κι αν στο γκρεμό σου πηγαίνω.
Τότε ας πεθάνω για σένα.

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησες εμφανίσεις και στην Αθήνα. Μίλησέ μου λίγο γι' αυτό...

Το 4711 είναι μια καινούργια πρόταση στο Κολωνάκι, στο εμπορικό τρίγωνο του λαιμού πάνω από το club Doors. Την αισθητική του χώρου επιμελήθηκε ο Αντώνης Καλογρίδης. Θα σου εμπιστευτώ ότι δεν μου πήρε παρά μερικά δευτερόλεπτα για να πω το ναι να ξεκινήσω τις παραστάσεις μου στο συγκεκριμένο χώρο. Είναι απίστευτος! Ο γράφων λοιπόν με τη μπάντα μου και τη συμμετοχή της Λουίζας Τζορντανέλλι και της Viwecas Hartmann - δύο νέων τραγουδιστριών στο χώρο - είμαστε εκεί από Πέμπτη έως και Κυριακή με την συμμετοχή του κόσμου στο ζενίθ! Υπολογίζουμε ότι θα συνεχίσουμε εκεί μέχρι τις αρχές του Μάη. Το πρόγραμμα κινείται στα δύο πρώτα μέρη σε διάθεση pop, rock και dance ενώ στο τρίτο μέρος παρουσιάζεται μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι... είναι πιστεύω αυτό που χρειάζεται για να κρατήσει τον κόσμο μέχρι το τέλος και να τον καληνυχτίσει ευχαριστημένο...

Από τον Χρήστο Στάη